Zacherius Radius, Alchemisch Lab
Van Professor Radius is al weken niets meer vernomen.
Het gerucht gaat dat hij een ondergronds lab beheert waar  hij tot diep in de nacht experimenten uitvoert op overleden dorpsbewoners.
Durf jij het lab te betreden en achter het grote geheim van Professor Radius te komen?
Pesthuys, De Swarte Raef
Armoede heerst, ratten kruipen door de straten en de Zwarte Dood eist vele levens op. Voorkom dat jij ook slachtoffer wordt van de Pest of andere vervelende kwaaltjes en laat je behandelen door Pestmeester Reymbertus van den Sonsche Heyde in zijn Pesthuys, “De Swarte Raef”.
Lambreghts Lot
Er is maar één straf erger dan de doodstraf, “Ballingschap”. Eenmaal verbannen buiten de veilige stadsmuren ben je op jezelf aangewezen, ver van je familie en vrezend voor het gevaar wat op de loer ligt.
Toen “Listige Lambreght” veroordeeld werd voor het vermoorden van meerdere stadsbewoners, kreeg hij het vonnis Ballingschap. In plaats van het vluchten voor de gekken die buiten de stadsmuren rondlopen, sloot hij een pact met ze. Durf jij het terrein van deze psychopaten te betreden en je aan te sluiten bij hun pact?
Hekschen
Elk jaar rond deze tijd verdwijnen er dorpsbewoners en lijken mensen anders te doen dan anders… Het gerucht gaat dat het de schuld is van “De Witte Heks” die in de bossen rond het dorp woont. Vele onschuldige dorpelingen zijn al op de brandstapel geëindigd maar de heks is nog steeds onder ons. Weet jij uit haar greep te ontsnappen?