12 vrienden en een sprong in het diepe, meer hadden we niet nodig. Het plan voor The Horror Zone lag op tafel. De locatie in Best was voor ons de uitgelezen kans om het plan tot uitvoering te brengen. We wilden graag een horror evenement organiseren dat verder gaat dan een spooktocht. We wilden 2 tot 4 spookhuizen bouwen en “halloween” even goed op de kaart zetten. In en rond de loods kregen we de mogelijkheid om ons plan tot uitvoering te brengen. De 2 spookhuizen en 2 scarezones konden gebouwd worden. In 3 maanden tijd stond alles op zijn plek en konden we open. Het bleek een groot succes en nu zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het 3e jaar.

Waar staan we voor?

Ons doel is om horror voor veel mensen toegankelijk te maken. Vanwege de omvang van het evenement hebben we veel vrijwilligers nodig. We willen iedereen de kans bieden om te helpen om het evenement tot een succes te maken. Daarom zoeken we voor iedereen een passende rol of functie. Met 120 vrijwilligers is dat een uitdaging die we graag aangaan.

We zetten alle zeilen bij om de bezoekers een +1 ervaring te bieden. We zijn ons ervan bewust dat er veel concurrentie is, daarom willen we ervoor zorgen dat wij net een stapje harder lopen. En dit zullen de bezoekers zeker ervaren als ze bij ons langskomen. Durf jij nog langs te komen?